Dartboard Unicorn Eclipse Hd2 Fresco

Baca juga:

Dartboard Unicorn Eclipse Hd2 Fresco. Het bord is op een aantal vlakken aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de eerste generatie. Het unicorn eclipse hd2 pro dartbord wordt geleverd met een handig dartbord ophangsysteeem: Uiteraard is het bord in de basis gemaakt van de beste a kwaliteit sisal. De cijfers van het bord zijn van plastic, wanneer een pijl een van de cijfers raakt kan deze breken.

Unicorn Eclipse Hd2 Pro Dartboard

Apresentado Unicorn Eclipse Hd2 Pro Dartboard

Hiermee kan het bord eenvoudig, strak op de muur bevestigd worden. Uiteraard is het bord in de basis gemaakt van de beste a kwaliteit sisal. Het unilock board leveling system. Het unicorn eclipse hd2 pro dartbord wordt geleverd met een handig dartbord ophangsysteeem: Vanaf 2016 is dit het officiële dartbord van de pdc.

Het bord is op een aantal vlakken aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de eerste generatie.

Alle grote toernooien in de pdc worden gegooid op dit. Het unilock board leveling system. Het nieuwe unicorn eclipse pro hd2 dartboard is nu nog beter en geavanceerder! Het bord is op een aantal vlakken aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de eerste generatie. De cijfers van het bord zijn van plastic, wanneer een pijl een van de cijfers raakt kan deze breken. Alle grote toernooien in de pdc worden gegooid op dit. Uiteraard is het bord in de basis gemaakt van de beste a kwaliteit sisal. Het unicorn eclipse hd2 pro dartbord wordt geleverd met een handig dartbord ophangsysteeem:

Unicorn Eclipse Hd2 Pro Dartboard

Uiteraard is het bord in de basis gemaakt van de beste a kwaliteit sisal. Het unicorn eclipse hd2 pro dartbord wordt geleverd met een handig dartbord ophangsysteeem: Hiermee kan het bord eenvoudig, strak op de muur bevestigd worden... Het bord is op een aantal vlakken aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de eerste generatie.